Category: Dance/Electronica

04.07.2019 Akira 8 Comments
05.07.2019 Faushicage 8 Comments

Hajde Luje Vallën - Agron Ahmeti & Flora Gashi - Hajde Luje Vallen (CDr, Album)

Sot pasdite është realizuar një takim i shkurtër mes Zoran Zaevit dhe Ali Ahmetit me qëllim gjendjen e një zgjidhje për zhbllokimin e Kuvendit. Takimi është realizuar në hapësirat e LSDM-së, ndërsa është biseduar edhe për kryetarin e ri të Kuvendit. Nuk ka të dhëna zyrtare nëse është vendosur diçka konkretisht rreth strategjisë që LSDM [ ]. Sitemap Pasted, Carry Me, Carrie - Dr. Hook - The Singles + (CD), The Mission (Trance Mix) - Cloudburst - The Mission (Vinyl), Hott 2 Deff - Lyrics Born - Everywhere At Once (CD, Album), Arandel - In D (Vinyl, LP, Album), Cleo Laine - In Retrospect (Vinyl, LP, Album), PlatinA Forest - Feeling Precious (CD), Bull Session With The Big Daddy, Looking Forward - Herv - Flot And Retent (File, MP3, Album), percussion, Angels We Have Heard On High - Various - Christmas In Clovis (CDr)

05.07.2019 Meztikasa 8 Comments
1 2 3 4 5

Design & Developed By Themeseye